Agenda & berichten

 

Op deze pagina kunt u agenda berichten en nieuwsberichten lezen, u kunt de bericten sorteren op: Vergaderingen  |  In de media  |  Ander nieuws  |  Op de agenda.

Het volgende bericht werd ons opgestuurd:

 

Graag willen we u als dorps- of wijkraad kennis laten maken met ons nieuwe meldingensysteem Fixi. Het meldingensysteem van Fixi is sinds gisteren, 1 september, toegankelijk voor inwoners. Omdat we veel waarde hechten aan de mening van onze gebruikers, willen we u vragen om bewoners uit uw wijk of dorp op dit nieuwe systeem te attenderen. Samen houden we onze gemeente veilig en schoon! Tips en/of verbeterpunten ontvangen we ook graag.

 

Berichtgeving delen

Als dorps- en wijkraad heeft u voor ons een belangrijke rol in het onder de aandacht brengen van dit nieuwe systeem. Vandaag verschijnt er een nieuwsbericht dat we delen op onze website, in De Staphorster, social media kanalen en lokale websites. Zou u de berichtgeving waar mogelijk willen delen met inwoners uit uw dorp of wijk? Bijvoorbeeld via de buurtapp of mail. Alvast hartelijk bedankt.

 

Meer over het meldingensysteem

Inwoners kunnen eenvoudig via www.staphorst.nl/meldingen of de Fixi app (anoniem) een melding doen. Meldingen worden aan de betreffende locatie gekoppeld, foto’s kunnen makkelijk worden toegevoegd en meldingen kunt u volgen. Ook horen we het graag als u of een inwoner tegen problemen aanloopt bij het doen van een melding. 

 

Neem contact op   
Voor vragen kunt u contact opnemen met de medewerkers van het omgevingsloket via e-mail omgevingsloket@staphorst.nl of telefonisch via (0522) 467 467.